Burn-out

Burn-out

“Onze collega heeft een burn-out: wat een watje en een aansteller. Ik wil ook wel zo’n lange tijd vrij….”

Is er sprake van een burn-out?

Allerlei klachten van lichamelijke aard; zoals vermoeidheid, slapeloosheid, duizeligheid, hoofdpijn, tot geestelijke klachten als emotioneel zijn, piekeren, weinig zelfvertrouwen en down voelen, kunnen horen bij een burn-out. Ook als je vaak gestrest bent of vermoeid, in welke mate dan ook, is het fijn als er echt eens serieus aandacht wordt besteed aan de oorzaak en de concrete aanpak om jezelf weer relaxed te kunnen laten voelen en blij en goed zoals je eigenlijk bent.

Sterke karakters komen bij spiegel-i

Als je thuis komt te zitten met erge stress, extreme vermoeidheid, overspannenheid of een burn-out, heb je helaas nog vaak te maken met de stempel van de maatschappij dat je zwak bent. Maar guess what; jij bent juist heel sterk, je hebt zo’n sterk karakter dat je maar door kon gaan. Maar nu is het genoeg geweest, je lichaam geeft aan tot hier en niet verder. Daarom denk je waarschijnlijk in eerste instantie; ik stop niet, ik lap mezelf wel weer op en ga gewoon weer door. Maar dat doorzetten, perfectionisme, het goed willen doen voor alles en iedereen, ligt vaak aan de basis van een burn-out. Wij leren je te doseren en te handelen vanuit zelfvertrouwen, je bent prima zoals je bent.

We benaderen vermoeidheid vanuit onze eigen methode ‘Binnenstebuiten’. Wij kijken naar jouw temperament en leren je dat te volgen, daar happy mee te zijn en bij jezelf te blijven. Als de rest denkt dat je een watje bent; jammer voor hen, jij weet wel beter. Ergens is die stress, vermoeidheid of burn-out-tijd ook een positieve tijd waarin je echt de manier waarop je in het leven staat kunt veranderen en daar heb je de rest van je leven heel veel voordeel van. Is het voor jou te veel (geweest), ben je veel te (vaak) moe en heb je (vage) lichamelijke en psychische klachten? Neem contact met ons en je zult zien, je bent prima zoals je bent!

SCHOLIEREN

kijk hier

VOLWASSENEN

kijk hier